O nama

Osnovni cilj kompanije Interkomerca koja posluje od 1989 godine je promet i održavanje poljoprivredne mehanizacije koja je kvalitetna, pristupačna i koja će korisnicima omogućiti održivu i ekonomičnu poljoprivrednu proizvodnju u svim oblastima počev od biljne i stočarske proizvodnje, preko voćarstva i povrtarstva pa sve do proizvodnje biogasa. Istovremeno, Interkomerc obezbeđuje brz i kvalitetan servis, rezervne delove i stručnu obuku prema potrebama svojih partnera. Naša djelatnost obuhvata i medjunarodni prevoz robe po cijeloj Evropi i trgovinu na veliko i malo.

 

Interkomerc je zastupnik više svetski poznatih proizvođača poljoprivredne mehanizacije kao što su Vogel&Noot, Ma/Ag, Hauer, Framest, Fliegl i Weidemann. Takođe smo ekskluzivni zastupnik najvećeg Evropskog proizvođača prikolica FLIEGL i renomiranog Danskog proizvođača priključne mehanizacije

HE-VA.

 

U našoj ponudi su mašine od renomiranih proizvođača, koji se smatraju specijalistima u sopstvenoj oblasti proizvodnje. Pored toga, stalno radimo na proširivanju naše ponude kako bi partnerima ponudili savremenu i adekvatnu mehanizaciju koja će obezbediti profitabilnu proizvodnju. Pored prodaje i održavanja mehanizacije, kompanija Interkomerc je u prilici da svojim partnerima obezbedi i odgovarajuće finansiranje preko banaka ili lizing kuća.

Očekujemo Vaše javljanje, kako bi zajednički došli do najboljih rešenja prilikom Vaše nabavke nove ili polovne poljoprivredne mehanizacije.

 

PDV: 400491770000
JIB:   4400491770000