O nama

Interkomerc

Osnovni cilj kompanije Interkomerc koja posluje od 1989. godine je promet i održavanje poljoprivredne mehanizacije koja je kvalitetna, pristupačna i koja će korisnicima omogućiti održivu i ekonomičnu poljoprivrednu proizvodnju u svim oblastima počev od biljne i stočarske proizvodnje, preko voćarstva i povrtarstva pa sve do proizvodnje biogasa. Interkomerc obezbeđuje brz i kvalitetan servis, rezervne delove i stručnu obuku prema potrebama svojih partnera. Naša djelatnost obuhvata i medjunarodni prevoz robe po cijeloj Evropi i trgovinu na veliko i malo.

Interkomerc je zastupnik više svetski poznatih proizvođača poljoprivredne mehanizacije kao što su Vogel&Noot, Ma/Ag, Hauer, Framest, Fliegl i Weidemann. Takođe smo ekskluzivni zastupnik najvećeg Evropskog proizvođača prikolica FLIEGL i renomiranog Danskog proizvođača priključne mehanizacije HE-VA. Interkomerc je zastupnik i Austro Diesela-a za podrucje BiH, za proizvode Massey-Ferguson (traktore, kombajne, silokombajne, prese, teleskopski utovarivači, prednji traktorski utovarivači…). Pored toga, u ponudi imamo i paletu proizvoda turskog proizvođača Hatatt-a.

U našoj ponudi su mašine od renomiranih proizvođača, koji se smatraju specijalistima u sopstvenoj oblasti proizvodnje. Pored toga, stalno radimo na proširivanju naše ponude kako bi partnerima ponudili savremenu i adekvatnu mehanizaciju koja će obezbediti profitabilnu proizvodnju. Pored prodaje i održavanja mehanizacije, kompanija Interkomerc je u prilici da svojim partnerima obezbedi i odgovarajuće finansiranje preko banaka ili lizing kuća.

0
+
Zadovoljnih klijenata
0
Godinu u poslu
0
Prodatih mašina
0
Sopstvenih vozila